leer ons kennen

OVER ONS

aangenaam

Mijn naam is Bart van Loon en ik ben een projectleider in de bouw met een veelzijdige achtergrond. Mijn kennis en ervaring is praktisch, breed onderlegd, en van hoge kwaliteit.

Ik heb mijn achtergrond in de bouwtechnische bedrijfskunde en vanaf 2006 heb ik verschillende functies uitgevoerd als calculator, uitvoerder en werkvoorbereider. Als kleine jongen ben ik ooit begonnen als hulp op de bouwplaats en later heb ik ervaring opgedaan als timmerman en algemene bouwplaats medewerker. Kortom, je mag er op vertrouwen dat ik ieder facet van bouwen heb gezien, niet alleen van de zijlijn toekijk, en vooral de handen uit de mouwen steek! Verwacht professionele begeleiding met een hand-on mentaliteit.

Diensten

Bouwbegeleiding & (ontwerp) Advies

Projectbegeleiding / werkvoorbereiding

Kostenraming / offerte aanvragen

Bouwkundige calculatie / Inschrijfbegroting

Ik start altijd met het in kaart brengen van de wensen van de opdrachtgever. Dit vertalen we naar een programma van eisen. Samen met het beschikbare budget en een tijdsplanning vormt dit het fundament van het begeleidingsproces. Vanuit hier start het adviestraject. Op basis van de eerste advisering kan een opdrachtgever keuzes maken in welke mate ik als bouwbegeleider betrokken word bij de verder invulling van het bouwproces. Vanuit hier pak ik de coördinatie en de begeleiding op, en geven we samen richting aan het traject.